Голф » Виетнам голф » Сајгон » Bo Chang Dong Nai Golf Resort

Бо Чанг Донг Nai Golf Resort

  Бо Чанг Донг Nai Golf Resort Опис:
  (зрели паркови разбира надвор Сајгон)

   

  На Бо Чанг Донг Nai Golf Resort се наоѓа 90 минути од градот Хо Ши Мин патот кон Phan thiet. На Бо Чанг Донг Nai голф нуди голфери некои од најдраматичните голф сценографијата во јужниот дел на Виетнам, како што се наоѓа на голем Низ парцела на бреговите на реката облачно Езеро.

   

  Донг Nai Golf Resort не е само еден од најдобрите 20 најубавите курсеви во Азија. нејзините сузбивањето 50 километри од градот Хо Ши Мин. По пристигнувањето тука во дестинација ќе влезат во еден друг свет,, прифаќање на дивечот вибратор од околината.

   

  Секоја од 27 дупки е сосема уникатна и претставува играч на голф во Виетнам еден-на-еден вид предизвик. Дизајнер Вард W Northrup поставени атрактивна, но лесно борци голф. На Бо Чанг Донг Nai голф се на дното на долината гарантира во текот на годината стабилни услови играње без многу ветер.

   

  Вода е во игра на Донг Nai голф’Кликнете ОК првите пет дупки, како и седум од задната девет. Потпис третата дупка, номинална 3, 165 двор чудо, игра на островот зелени со прекрасни предели и богата флора и фауна околу позадина езерото. Други одлични дупки во Бо Чанг Донг Nai голф вклучуваат 395 двор десетина и 535 двор единаесеттата; и двете од кои се бара внимателен пристап снимки или да се постават или да носат вода во предниот дел на зелена. Слично на, петнаесеттиот, на 405-дворот левак dogleg, исто така има и зелени чувани од вода пред.

   

  Во прилог на добро дизајниран за голф, Бо Чанг Донг Nai Golf Resort нуди и многу други активности како што се јавање, риболов, игралиште област за деца, целосна спа сауна и масажа објекти, и неколку меѓународни, Виетнамски и кинески ресторани.

   Бо Чанг Донг Nai Golf Resort Фото

  • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
  • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
  • Bo Chang Dong Nai Golf Resort

  Бо Чанг Донг Nai Golf Resort Галерија

 • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
 • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
 • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
 • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
 • Bo Chang Dong Nai Golf Resort
 • Bo Chang Dong Nai Golf Resort

   1 Играч на голф

  • Делничен ден
  • Викенд *

   2 Играч на голф

  • Делничен ден
  • Викенд *

   3 Играч на голф

  • Делничен ден
  • Викенд *

   4 Играч на голф

  • Делничен ден
  • Викенд *

  • Изберете Tee-датум:
  • Изберете Tee-исклучување време:
   6:007:008:009:0010:0011:0012:00
  • Изберете го бројот на голфери:
  • Локација за прифат:
  • Дополнителни барања или опции:
   • Општи информации:

   • Наслов:
   • * Име:
   • * Презиме:
   • Националноста:

    Вашите детали за контакт:

   • * Е-пошта:
   • Телефон:

   ЗАБЕЛЕШКА: Полињата означени со * се бара

  • Copyright @ 2020. Азија Патни услуги АД. Сите права се задржани