Lapangan Golf » Vietnam Lapangan Golf » - Quang Binh » FLC Quang Binh Golf Links

Links FLC Quang Binh Golf

     

    Tekane saka Links FLC Quang Binh Golf dipunyakini kontribusi kanggo pasuryan anyar wilayah tengah Vietnam, utamané, Quang Binh Province. Kanggo golfers sing jangka trip kanggo provinsi iki ayu endi biasa Phong Nha-Ke Bang National Park dumunung, mriksa ing sawetara nembak ing Komplek golf iki bakal tenan menarik.

     

    Links FLC Quang Binh Golf

     

    Lokasi

     

    Sing mesthi wae Komplek bukaan artfully sadawane pesisir Dong Hoi City, straddling Hai Ninh Commune (Quang Ninh District) lan Hong Thuy Commune (Thuy District), ing tengah Quang Binh Province, Vietnam.

     

    pemain Golf bisa lelungan kanthi pesawat, Sepur, utawa mobil menyang Links FLC Quang Binh Golf. Yen titik rawuh punika Dong Hoi Airport, iku bakal dadi 25km liyane adoh (bab 30-minute drive) kanggo njaluk bantuan kanggo situs.

     

    Quang Binh wis sipate wis hailed minangka "Realm saka Caves". Minangka, project iki - kang diadegaké ing wilayah tengah, olèh warisan keuntungan saka kabèh wilayah. Iku wis prajanji kanggo dadi Piece Final in a sampurna saka Quang Binh anyar, kalebu Ecotourismus kemewahan, pariwisata guwa, pariwisata kesehatan, lan tourism kasukman.

     

     

    Links FLC Quang Binh Golf

     

    About Links FLC Quang Binh Golf

     

    Ing FLC Quang Binh Golf Links iku rencana investasi ukuran paling gedhé ing grup FLC kang. Ing $888.8 yuta (USD 20 triliun) worth saka project dirancang dening "Architect of the Year" Brian Curley (Schmidt-Curley Design, Inc) – elected by the reputable Golf Inc Magazine. The complex has a total length of nearly 2,000 hektar (7232 yard).

     

    Situs golf gedhe tenan iki kaleksanan ing Desember 2017 karo 180 bolongan golf nyata. Ing kono kasusun komplek 10 Golf kursus (18 bolongan / saben). Nanging, mung bolongan tartamtu padha sijine menyang operasi wiwit April 2018 (upacara Bukak grand iki dianakaké ing April 15).

     

    on August 26, sawise sasi mlaku Kursus Tur, FLC Biscom resmi sijine pisanan 18 bolongan saka FLC Quang Binh Golf Links menyang eksploitasi. minangka ngrancang, ing rong kursus sabanjure Komplek golf sing uga arep kabuka ing Oktober 2018, kang ndadekake nomer bolongan resmi dipunginaaken 54 ing total.

     

    sawise Links FLC Sam Putra Golf, Links FLC Quy Nhon Golf lan FLC Ha Long Golf Club, FLC Quang Binh Golf Links punika nitahaken Newest FLC Group lan FLC Biscom. FLC Quang Binh Golf Links pepak karo fasilitas dhuwur-mburi lan fasilitas kanggo syarat canggih sembarang sing main golf kang.

     

     

    Links FLC Quang Binh Golf

     

    Fitur Design

     

    FLC Quang Binh Golf Links bisa dianggep wilayah kang Komplek golf paling 10 Kursus disambung. kang, saben mesthi wis sipat dhewe nanging isih sesuai karo gaya umum kursus pranala. Wekasanipun, goal iku kanggo nyetel bolongan tantangan kanggo kabeh golfers nasional lan internasional.

     

    Akeh golfers wis kepunjulen dening puisi, sesawangan banget ing bolongan pisanan Links FLC Quang Binh Golf. khusus, ora sing main golf bisa teka kene tanpa sparing wayahe kanggo ngujo kontras angin hard khas, srengenge, tutup vegetasi atos lan alus ijo Platinum Paspalum mesthi.

     

    Links FLC Quang Binh Golf’ desain iki inspirasi ateges dening Komplek golf kesuwur ing China - ing Mission Hills. Sing mesthi wae punika campuran harmonious sing ngreksa pet alam lan asli, bebarengan karo pesawat kebak wisata sesawangan Asian kang unik. Kothak kabeh tingkat bakal bisa aran tantangan hak saka pisanan pungkasan "t-kothak".

     

    Brian Curley mbuktekaken skill ing terrain maca nalika teken desain mesthi. Minangka saben print kang, gunung lan alas padha ora dibusak utawa leveled. Tinimbang, iku wadi minangka impeccable sabisa, lan padha supaya saben sipat alam prewangan tandha wektu cap Bekicot harshest Vietnam.

     

    Nalika kuwi, Situs iki diadegaké ing semi-ara lemah karo langsung saka garis pantai 6 km, ora kanggo sebutno pines lan rawa-rawa. terrain béda Hai Ninh Sea kang uga ngelingke karo Selat lan tlaga. grasses Green nandur ing dunes iki nggawe bukit golf katon nengsemake. Saliyane ing dunes kuna (kang bisa menara nganti 40 yuta) lan vegetasi sugih, wilayah iki dikumpulake becik kondisi kanggo mbentuk golf unik.

     

    Kabeh ing kabeh, FLC Quang Binh Golf Links possesses the most favorable spot in the whole place. Situs golf wis samesthine kanggo kurban golfers donya karo pengalaman nyaman uga dadi avenue kanggo akeh turnamen golf - lokal lan internasional, ing mangsa cedhak.

     

     

    Links FLC Quang Binh Golf

     

    Other Services

     

    Links FLC Quang Binh Golf’ kudu-kadhaptar komplek infrastruktur, kang mesthi bakal ketemu tamu’ saben perlu, sing:

     

    • Restaurant lan café
    • Spa
    • Gym
    • caddies: 1 caddy for each golfer
    • cart Golf (iku lampu, kabeh golfers kudu nggunakake buggies kanggo mindhah bab kursus)
    • Driving range
    • peralatan rental
    • Pro toko
    • komersial bangunan dhuwur-mburi liyane
    • Saltwater blumbang - paling gedhé ing Vietnam

     

    Links FLC Quang Binh Golf

     

    Metu saka kategori iki, kita kaya kanggo menehi sawetara informasi bab badhan paling gedhe saka paling golfers nalika panentu kanggo nginep ing FLC Quang Binh Beach & Golf Resort - akomodasi. Khususnya, resort nduweni kapasitas liwat 1,000 kamar nyumbang kanthi sistem standar internasional Hotel Langkawi, Grand Hotel, lan Langkawi. Uga, ana 1,000 Villas lan liyane, 600 Hotel standar fungsi ing Komplek resort.

     

    Lagi Hotel 5-star pisanan ing Quang Binh, ha Tinh, lan Quang Tri Province. Dadi, saben golf bisa nyana Tetep nyaman kanggo wengi (utawa kabèh liburan) kene.

     

     

    FLC Quang Binh Beach & Golf Resort

     

    Golf kursus liyane FLC Group

     

      FLC Quang Binh Golf Links Photo

    FLC Quang Binh Golf Links Photo Gallery

  • FLC Quang Binh Golf Links
  • FLC Quang Binh Golf Links
  • FLC Quang Binh Golf Links

      1 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      2 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      3 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      4 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

    • Pilih Tanggal Tee-Off:
    • Pilih Tee-Off Wektu:
      6:007:008:009:0010:0011:0012:00
    • Pilih Jumlah Golfers:
    • Pilihan lokasi:
    • Tambahan Panyuwunan utawa Preferensi:
      • General Information:

      • Judhul:
      • * Jeneng pisanan:
      • * Jeneng Mburi:
      • Warga negara:

        Panjenengan Contact Details:

      • * E-mail:
      • Telephone:

      Cathetan: Kothak ditandhani nganggo * sing dibutuhaké

    • Hak cipta @ 2020. Asia Travel Service JSC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang