Голф празници

Голф празници

Најдобар голф празници Nha Trang

 • Најдобар голф празници Nha Trang 6 дена 5 ноќи комбинираат голф и турнеја на градот. Откривање и да уживаат во храна се најдобар начин да дознаете за било локалната култура при патување Nha Trang

  [ Најдобар голф празници Nha Trang ... ]

Nha Trang голф пакет

 • Nha Trang голф пакет 4 дена 3 ноќи понуда за играч на голф имаат ограничено време, но сакаат да играат повеќе голф. Се доживее и да игра најдобрите голф во Nha Trang се навистина прекрасни.

  [ Nha Trang голф пакет ... ]

Nha Trang голф турнеја

 • Nha Trang голф турнеја 5 дена 4 ноќи е еден од најдобрите голф турнеја во Nha Trang искуство 3 фантастичен голф: Дијамант Беј Golf Resort, Голф Vinpearl Nha Trang & KN голф Линкови Cam Ranh. Релаксирачки на плажа & Уживајте голф

  [ Nha Trang голф турнеја ... ]

Danang голф пакет

 • Danang голф пакет Ви овозможува да се доживее поголемиот дел од најдобрите голф во Da Нанг и Hoi An. Во прилог на голф искуство исто така можете да ја посетите Hoi An наследство и уживаат голема храна тука.

  [ Danang голф пакет ... ]

Ветеранот Голф Турс на Хо Ши Мин & Vung Tau

 • Ветеранот Голф Турс на Хо Ши Мин & Vung Tau е за воени ветерани, кои сакаат да се враќате места од историско значење од Виетнамската војна и види само колку земјата закрепна и порасна од тоа време.

  [ Ветеранот Голф Турс на Хо Ши Мин & Vung Tau ... ]

Ветеранот Голф Турс на Виетнам

 • Ветеранот Голф Турс на Виетнам е за воени ветерани, кои сакаат да се враќате места од историско значење од Виетнамската војна и види само колку земјата закрепна и порасна од тоа време и релаксирачки на терени за голф.

  [ Ветеранот Голф Турс на Виетнам ... ]

Хо Ши Мин Голф Трага

 • Хо Ши Мин Голф Трага - Хо Ши Мин Сити (порано познат како Сајгон) е економскиот главен град на Виетнам. Во овој краток Виетнам голф турнеја игра три круга во најдобар курсеви Сајгон е

  [ Хо Ши Мин Голф Трага ... ]

Сајгон Dalat голф патувања

 • Сајгон Dalat голф патувања – А комбинацијата на сценско терени за голф во јужниот дел на Виетнам и Централна Хајленд град Dalat е идеална голф повлекување за оние кои сакаат да истражуваат природната убавина на земјата и да играат во најголем предизвик и стимулирање на терени за голф во Виетнам. Обиди се со овој возбудлив голф патување и освежување себе во романтична & мирен амбиент.

  [ Сајгон Dalat голф патувања ... ]

Danang голф турнеја

 • Danang голф турнеја е еден од нашите најдобро продаваните голф тури – ќе имаат сигурно направи најдобриот избор за вашиот одмор во Виетнам. Сите на едно место. Со убава престој во еден од најексклузивните поморските летувалишта што повеќе да сакате за.

  [ Danang голф турнеја ... ]

Виетнам Јужна голф

 • Виетнам Јужна голф е посебен голф во Јужен Виетнам, чешла култура, Историја, плажа престој и голф забава во Сајгон, Донг Nai, Vung Tau, Phan thiet, Mui Ne, Nha Trang, Dalat, некои од најголемите голф игри.

  [ Виетнам Јужна голф ... ]

Кликнете на индивидуални голф подолу за детални информации:

 • Copyright @ 2020. Азија Патни услуги АД. Сите права се задржани