Hotel & Resorts »Danang & Aku tetep

Danang & Aku tetep

Furama Resort Danang

  •   The mewah Furama Resort Danang lambang bener pariwisata Vietnam. Iki Surgo 5-star ing donya-misuwur Da Nang pantai ngrayakake minangka Vietnam paling bergengsi Resor - sarego Royalty, présidhèn, bintang film lan pemimpin bisnis internasional para tamu celebrity.   A multi-penghargaan juara kanggo menehi unfaltering prasetya layanan donya-kelas lan fasilitas, [&hellip

    [ Furama Resort Danang ... ]

Le Belhamy Resort & Spa

  •   Le Belhamy Resort & Spa mapan wonten ing pesisir Ha ayu saya Beach, ing Resort nyebar tengen 10 hektar karo desain individu nggambarake pengaruh Prancis, Vietnam, Budaya Cina lan Jepang lan arsitektur. Resort kita iku pilihan sampurna kanggo wong-wong sing kaya kanggo gabungke pantai [&hellip

    [ Le Belhamy Resort & Spa ... ]

Sarwa Hotel Danang

  •   Brilliant Hotel Danang lokasi utama ing Bach Dang Street, kang nganggo kajawi Kali Han lan mbokmenawa dalan paling ayu ing tengah kutha Da Nang. Iku mung 10 menit saka bandara internasional, lan cedhak ke Da Nang anyar Pusat Administrasi, Con Ga Gereja, Museum Cham, padha duwe [&hellip

    [ Sarwa Hotel Danang ... ]

A La Carte Hotel Danang

  •   Karo desain modern, sembrono layanan lan ngagetne konsep 'A La Carte', A La Carte Hotel Danang punika pisanan saka sawijining jinis ing Vietnam – lan lengkap hotel Tetep nyediakake kabeh layanan minangka pilihan tambahan ons. A La Carte Hotel Danang wis unmistakable pantai desain inspirasi sing Pranala hotel karo lokal [&hellip

    [ A La Carte Hotel Danang ... ]

Sandy Beach Non Nuoc Resort Danang

  •   Nggoleki Sandy Beach Non nuoc Resort Danang Vietnam urus dening Centara, panggonan paling apik ngendi gunung ijo-blanketed lan tropis Kebon nuduhake malang karo babagan murni saka nggoleki wedhi lan Waters langit saka Segara East.   Disetel ing Non Nuoc Beach, Resor nawakake tamu paling aktif sawetara apik [&hellip

    [ Sandy Beach Non Nuoc Resort Danang ... ]

  • Hak cipta @ 2015. Asia Travel Service JSC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang