Lapangan Golf » Vietnam Lapangan Golf » Hanoi » Legend Hill Golf Resort

Legenda Hill Golf Resort

    Legenda Hill Golf Resort Description:
    (Golf Course desain dening Nicklaus ing Soc Putra)

     

    Legenda Hill Golf Resort (BRG Katrangan Hill Golf Resort) punika 30km Northeast Hanoi lan dumunung ing Padaleman Suci SOC - ngendi Phu động Thiên Pamardining utawa Saint "Gióng", salah siji saka "Papat mangeshkar" ing Vietnam agama, punika sujud. Ana trep cepet akses saka Hanoi (30 menit nyopir) lan Airport International ing Rang Bai (10 menit nyopir).

     

    Legenda Hill Golf Resort punika mesthi Golf pisanan ing Vietnam dirancang dening Nicklaus Desain (US) diadegaké déning wong sing main golf legendaris – Jack Nicklaus, pemenang 18 utama kompetisi lan saklawasé 300 golf courses donya. Nicklaus Desain Golf kursus wis tuan rumah luwih saka 600 turnamen profesional, kalebu salah siji saka US PGA Tour kang kapal penggedhe acara "Ing Memorial".

     

    Hayuning sange saka wilayah pagunungan saka Soc Putra lan investor kang inovatif filsafat kanggo ngasilaké mesthi sing Golf dirancang karo konsep “kembar sayuran ijo” wis sumber inspirasi lan tantangan kanggo tim Nicklaus Desain. Golfers bakal, sapisanan tau, duwe pengalaman unik saka muter lan mesthi wae Golf 18-bolongan karo 36 sayuran ijo komplek aturan ing jenis paling mesthi Nggawe sembarang ing Vietnam.

     

    Legenda Hill Golf Resort ngubengi Komplek mewah saka Villas lan kurang-munggah bangunan disusun ing kelompok, wangun lan struktur solusi kang kompatibel menyang baris bleger saka gunung iring gunung lan ing pinggir tlaga kurva. Ing kombinasi karo sistem yard, kebon, wit, waterfront, kang kabeh ing harmoni karo malang alam. Sing mesthi wae Golf lan Resor sing Jahshua kanthi Royal Palms, Alam bébas Palms, Pulo Tanggal Palms, Sarjana, Narium Oleander lan varieties. Loro Course Golf lan wilayah ancillary sing harmonis karo alam.

     

    Legenda Hill Golf Resort anggota bakal ing Saliyane gabung ing Jack Nicklaus International Golf Club kang duwe ngetokake tengen ing BRG Kings 'Island Golf Resort, BRG Ruby Wit-witan Golf Resort plus ngetokake persetujuan anggota karo sawetara saka sing paling Golf kursus antarane Asia, Timur Tengah, Afrika lan Eropah

     

    Legenda Hill Golf Club House dipunbangun ing ndhuwur gunung, dening sendhang becik lan diubengi dening baris bleger saka gunung iring gunung lan ing pinggir tlaga kurva. Dipuntedahaken klasik kontemporer uga elegan, kemewahan gaya, iku dirancang dening Z Desain – AS leading klompok arsitèktur spesialisasine ngrancang kemewahan resorts, mesthi Golf clubhouses, lan pribadi klub, etc. Legenda Hill kang Club House dibangun lan nandur modhal kanthi dhuwur kelas, fasilitas modern lan Alat, minangka asil, ora nggawa sakabehe beda raos lan pengalaman kanggo golfers lan pengunjung.

      Photo Legend Hill Golf Resort

    • Legend Hill Golf Resort
    • Legend Hill Golf Resort
    • Legend Hill Golf Resort
    • Legend Hill Golf Resort
    • Legend Hill Golf Resort

    Katrangan Hill Golf Resort Photo Gallery

  • Legend Hill Golf Resort
  • Legend Hill Golf Resort
  • Legend Hill Golf Resort

      1 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      2 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      3 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      4 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *
  • Pilih Tanggal Tee-Off:
  • Pilih Tee-Off Wektu:
    6:007:008:009:0010:0011:0012:00
  • Pilih Jumlah Golfers:
  • Pilihan lokasi:
  • Tambahan Panyuwunan utawa Preferensi:
    • General Information:

    • Judhul:
    • * Jeneng pisanan:
    • * Jeneng Mburi:
    • Warga negara:

      Panjenengan Contact Details:

    • * E-mail:
    • Telephone:
    • Captcha:
    • Captcha Kode: captcha

    Cathetan: Kothak ditandhani nganggo * sing dibutuhaké

  • Hak cipta @ 2015. Asia Travel Service. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang