Lapangan Golf » Vietnam Lapangan Golf » Hanoi »Mong Cai Golf Club International

Mong Cai International Golf Club

    Mong Cai International Golf Club Gambaran:
    (menarik mesthi ing Mong Cai Kutha)

     

    Mong Cai International Golf Club dumunung ing Mong Cai, Quang Ninh, Vietnam. Kang dikenali minangka pisanan pariwisata produk ing provinsi, kang atraktif lan anyar, Course Golf nandur modhal kanthi Vinh Thuan Joint Venture (uga dikenal minangka Mong Cai International Golf Club) dumunung ing pesisir West ing Teluk Tonkin lan tlatah tapel wates lor Vietnam, ing jantung Tra Co pantai kang misuwur liburan lan nyawang Resor ing negara.

     

    Mong Cai International Golf Club dibangun miturut standar internasional, sadawane dawa pantai 3km, karo ganti arah angin, tingkat dhuwur saka kangelan lan tantangan. Mong Cai International Golf Club wis 18 bolongan ing baris karo standar internasional lan gaya Tautan. 72 stroke duwe dawa total 7204 Park; Course suket ekstensif wis area 2,000,000 m2. The preeminence saka Mong Cai International Golf Course sing golf liyane ora bisa duwe kauntungan saka lokasi geografis lan topografi. Nalika teka menyang Mong Cai International Golf Course, padha bakal disambungake menyang Tours in total harmoni karo sesambetan ing Quang Ninh lan Mong Cai tourisms.

     

    Senajan mentas dibukak (02/01/2008), nanging Mong Cai International Golf Course wis kepincut atusan golfers ing negara lan luar negeri melok. Kanthi pantai dawa lan ayu, Tra Co (Mong Cai) penerbitan becik Panggonan kanggo narik kawigaten akeh turis. Ing 18 bolongan dalan Golf saka standar internasional dumunung ing sands meticulously karo nandur suket ing pesisir, jejere misuwur Tra Co pantai. Iki pisanan golf gisik ing Vietnam karo rong kursus kapisah: siji kanggo laku lan liyane kanggo turnamen. Iki wilayah isih nduweni Villas kanggo ngebaki kanggo golfers, akeh demo Pandhuan mobil, Golf Tours dening perairan, jadi bakal Panggonan ing atraksi wisata.

      Photo Mong Cai International Golf Club

    • Mong Cai International Golf Club
    • Mong Cai International Golf Club

    Mong Cai International Golf Club Photo Gallery

  • Mong Cai International Golf Club
  • Mong Cai International Golf Club
  • Mong Cai International Golf Club

      1 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      2 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      3 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      4 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

    • Pilih Tanggal Tee-Off:

    • Pilih Tee-Off Wektu:6:007:008:009:0010:0011:0012:00

    • Pilih Jumlah Golfers:

    • Pilihan lokasi:

    • Tambahan Panyuwunan utawa Preferensi:

      • General Information:

      • Judhul:

      • * Jeneng pisanan:

      • * Jeneng Mburi:

      • Warga negara:

        Panjenengan Contact Details:

      • * E-mail:

      • Telephone:

      Cathetan: Kothak ditandhani nganggo * sing dibutuhaké

    • Hak cipta @ 2020. Asia Travel Service JSC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang