Lapangan Golf » Vietnam Lapangan Golf » Vung Tau » Vung Tau Paradise Golf Resort

Vung Tau Paradise Golf Resort

    Vung Tau Paradise Golf Resort Gambaran:
    (Pantai pisanan mesthi pranala-gaya Vietnam)

     

    Kang ajeni minangka salah siji saka panggonan paling atraktif kanggo lelungan ing Vung Tau Coast City. Vung Tau Paradise Golf Resort wis dibangun ing terrain lanang-slope karo panggonan kothong lan jero sing nggawe langkah beda lan tingkat kanggo ngarsane.

     

    Slope Moderate kanthi bukit-bukit cilik heaved, sloped nggawe kurva alus kanggo lumahing dalan. Ijo papan mesthi nyambung menyang ijo papan ing segara sing nggawa papan boundless kanggo golfer aran ing ease, anteng sawise minggat saka maksud kaku dina rata-rata.

     

    Ana 27 bolongan golf in Vung Tau Paradise Golf Resort. Ing wangun kawasan kursus golf iku beda saka saben liyane, kang gumantung ing gaya golf. Vung Tau Golf Course dibangun adhedhasar arah werni saka juara donya lan dipun dhamel maleh wonten wangun saka golf sing digunakake kanggo welcome ngarsane wong misuwur. Mulane, saben gaya golf wis dawa beda, dimensi lan wangun.

     

    Ing Kursus Vung Tau Paradise Golf sing wewatesan karo baris saka Jamu ing wildness sing asli. Lakes banyu Natural bisa dirancang nang saben golf lan lagi edged dening werna Violet saka kembang banyu minangka lotus, banyu-Lily sing ndadekke luwih malang romantis lan puisi utawa golf. Cahya ijo saka suket, peteng ijo saka wit, biru boundless langit; kabeh werna sing pipis kanggo saben liyane ing papan biru infinitive nyambung siji golf menyang liyane.

     

    Iku biasane njupuk luwih saka 3 jam kanggo wektu siji golf-playing. Sajrone periode wektu iki, Golfer loro muter Golf lan lumaku ing papan tentrem. Sawise muter golf, golfer bisa duwe siram segara. Akeh golfers wis ngginakaken sewengi kene, supaya padha bisa muter golf in murni lan papan cleanest langit lan bumi ing gleam pisanan Awan.

     

    Vung Tau Paradise Golf Resort nduweni hubungan biasa karo sawetara Private Bisnis bangsa, karo wisata wisata ing donya, lan Vietnam Association Golfing... Mulane, ing saperangan saka sasi Vung Tau Paradise Golf Coursee organizes kompetisi Golf karo partisipasi saka atusan wong. Bebungah saka kompetisi iki disponsori dening bisnis, Enterprises.

      Vung Tau Paradise Golf Resort Photo

    • Vung Tau Paradise Golf Resort
    • Vung Tau Paradise Golf Resort
    • Vung Tau Paradise Golf Resort
    • Vung Tau Paradise Golf Resort
    • Vung Tau Paradise Golf Resort
    • Vung Tau Paradise Golf Resort

    Vung Tau Paradise Golf Resort Photo Gallery

  • Vung Tau Paradise Golf Resort
  • Vung Tau Paradise Golf Resort
  • Vung Tau Paradise Golf Resort
  • Vung Tau Paradise Golf Resort
  • Vung Tau Paradise Golf Resort
  • Vung Tau Paradise Golf Resort

      1 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      2 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      3 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *

      4 Wong sing main golf

    • Kerjo
    • Akhir minggu *
  • Pilih Tanggal Tee-Off:
  • Pilih Tee-Off Wektu:
    6:007:008:009:0010:0011:0012:00
  • Pilih Jumlah Golfers:
  • Pilihan lokasi:
  • Tambahan Panyuwunan utawa Preferensi:
    • General Information:

    • Judhul:
    • * Jeneng pisanan:
    • * Jeneng Mburi:
    • Warga negara:

      Panjenengan Contact Details:

    • * E-mail:
    • Telephone:
    • Captcha:
    • Captcha Kode: captcha

    Cathetan: Kothak ditandhani nganggo * sing dibutuhaké

  • Hak cipta @ 2015. Asia Travel Service. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang