Голф услуги " Политика за приватност

Политика за приватност

   

  Оваа Изјава открива приватност практики за следните веб-сајтови во сопственост и управувани од Азија Патни услуги (ATS):

   

  https://golfauvietnam.com
  http://bestcruisesvietnam.com
  http://vietnamholiday.com.vn

   

  Сите веб погоре се член на Азија Патни услуги АД (ATS)

   

  Овие веб-сајтови содржи линкови до други сајтови. Ве молиме да се свесни дека ние не сме одговорни за содржината или практики приватноста на такви други сајтови. Ние ги охрабруваме нашите корисници да бидат внимателни кога го напуштаат нашиот сајт и да го прочита изјавите на било кој друг сајт кој собира лични информации приватноста.

   

  Оваа Изјава се однесува само на информациите прибрани од страна на нашите веб-сајтови. Тоа ќе ве извести за следните:

   

  Голф о Виетнам посветена на приватноста на двата постоечки и потенцијални клиенти, и нашата компанија ги почитува и споделува загриженоста на нашите клиенти преку заштита на нивните лични податоци. Тоа е поради оваа причина голф о Виетнамската се придржува до одредбите на секторот приватноста на приватност Ats 2007

   

  Вашите лични информации

   

  Ние само ќе се соберат лични информации кои се неопходни за работењето на организацијата со цел да се испорача на најдобар можен производ и услуга за вас. Видовите на лични информации кои ги собираме од Вас ќе зависи од околностите на собирањето, и од видот на услугата што ќе ја побарате од нас. Овие цели се регистрирате за да добиете e-mail билтени, бара дополнителни информации за нашите патувања, правење на резервации или едноставно поставување на прашање за голф о Виетнамската производи. Кога ќе ни побараат да се направи вашиот туристички аранжмани, ние може да се соберат податоци, како што се вашето име, адреса, лет и други патни детали, број на кредитна / дебитна картичка и рок на употреба, платежна адреса, телефонски броеви, диететски барања (ако некој) и медицински состојби се релевантни за вашиот туристички аранжмани. Како што се бара со закон да се добие вашата согласност за собирање на "чувствителни информации’ ние ќе се претпостави дека се согласиле со собирање на сите информации кои се предвидени да ни за употреба во согласност со оваа Политика, освен ако не ни кажете инаку. Може да има случаи кога ние собираме информации за вас од трета страна, на пример од луѓе резервации за патување во ваше име.

   

  Точноста на информациите

   

  При прибирањето, користење и откривање на лични информации ќе ги преземе сите разумни мерки за да се обезбеди информации се точни, заврши и up-to-date.

   

  Ние ќе се поправи било лични информации штом тоа ќе стане достапен. Ако во било кое време треба на поединецот за кого информациите се однесуваат утврди дека тоа не е точно, заврши или до-to-date ние ќе се обидеме да се поправи овој што е можно поскоро.

   

  Анонимноста

   

  Имате опција за справување анонимно со членовите на голф о Виетнамската. Ве молиме имајте предвид дека ќе има околности каде анонимност нема да биде можно да се заврши вашата трансакција со нас. Сепак, Ве молиме да се увери информации да ви дадат ќе бидат третирани безбедно и внимателно.

   

  Безбедноста на информациите

   

  Ние ќе ги преземе сите разумни чекори за да ги заштити вашите лични информации. Ова ги вклучува соодветни мерки против неовластен пристап, модификации, Мис-користење и откривање.

   

  Ние, исто така, ќе преземе разумни чекори за да се уништи или трајно де-се идентификуваат лични информации ако тоа не е потребно. Ова уништување на лични податоци ќе бидат од сигурно средство, на пример сечење, pulping или распаѓање.

   

  Лични информации се чуваат на сервери кои не се јавно достапни. Понатаму, лични информации се само посетена од страна Голф о Виетнамската вработените на 'треба да знаете’ основа. Кредитна картичка детали не се зачувани на нашата база на податоци кога ќе книга, или купуваат производи на нашиот сајт.

   

  Пристап и исправка

   

  Сите лични информации за физичко лице одржана од страна на голф о Виетнам да бидат ставени на располагање на поединецот барање. Доколку по ова откривање ќе се утврди дека информациите не се точни, целосни и up-to-date голф о Виетнам да преземе разумни чекори за да го поправите информации. Ова обелоденување на информации ќе бидат доставени во разумен временски период.

   

  Меѓународниот откривање на информации

   

  Пренос на лични информации во странство само што ќе се случи во рамките голф о Виетнамската. Можете да се увери сите наши организации во меѓународните територии се предмет на слични шеми информирање за приватноста и ќе бидат третирани на ист начин. Ние може да открие лични информации ако е потребно со закон, со цел да се усогласат со законските процес.

   

  Откривање на трети страни

   

  Ние нема да најважно продаде, изнајмување или тргуваат вашите лични информации на било која друга трета страна. Единствените организации да имаат пристап до вашите лични информации се членови на голф о Виетнамската

   

  Ние ќе се договорот од услугите на моменти кои ги вклучуваат неоткривање лични информации, сепак, ние ќе на најдоброто од нашето знаење се обезбеди компании ние ги користиме се реномирани и се обврзани со слични стандарди за доверливост.

   

  Анонимни информации собрани на овој сајт

   

  Анонимни клик поток информации се собираат од секој посетител на овој сајт. Ние ги користи овие информации за да се обезбеди нашиот сајт останува релевантни и соодветни за поголемиот дел од корисниците. Ние не прават никакви асоцијација помеѓу овие информации и лични податоци на посетителот.

   

  Директен маркетинг

   

  Ние се спроведат сите директен маркетинг напори за да обезбеди најдобра услуга и производ за вас. Ние може на моменти ви испратиме информации и понуди кои ние се чувствуваме може да биде од интерес за вас. Ако веќе не сакате повеќе да добивате директен маркетинг материјал ве молиме контактирајте info@golfauvietnam.com во секое време.

   

  Ние сме во согласност со Спам Ats 2007, и не ги делат, продаваат или изнајмуваат информации на било која трета страна. Ако добиете информации од голф о Виетнамската, тоа е затоа што побараа да се слушне од нас, имате влезе во конкуренција и се согласија да се приклучат на нашата mail листа, или пријател / колега го има бараниот во ваше име и ќе го потврди ова за нас, или ние ќе контактира преку јавно достапни директориуми или бази на податоци.

   

  Пристап до вашите лични информации

   

  Секое барање за информации може да се направи е-маил до нас

   

  Линкови

   

  Оваа страница може да содржи линкови до други веб-сајтови. Ве молиме имајте во предвид дека кога ќе кликнете на еден од овие линкови, дали ги внесувате друг сајт. Ние ве охрабруваме да ги чита изјавите на овие поврзани сајтови приватноста како нивната политика за приватност може да се разликуваат од нашата.

   

  Жалби за нарушување на приватноста

   

  Сите членови на персоналот на голф о Виетнамската настојуваат да ги преземат сите разумни мерки за да се осигура дека вашите лични информации е заштитена. Каква било поплака на нарушување на приватноста може да се направи до Управниот директор, Сите жалби ќе бидат испитани штом поднесување и ќе бидат направени сите разумни напори за решавање на жалбата што е можно поскоро.

   

 • Copyright @ 2020. Азија Патни услуги АД. Сите права се задржани